Logo BJB v ČR

Sbírka na Ukrajinu stále pokračuje!

Bratrská jednota baptistů i nadále pokračuje ve sbírce na podporu Ukrajiny. Za loňský rok 2023 se nám podařilo vybrat částku 810 406 Kč a celkově ze dobu od začátku války jsme mohli podpořit tuto zemi (a uprchlíky, kteří k nám přicházeli) částkou 3 935 891 Kč. Jsme vděčni za každého, kdo společně s námi mohl pomoci.

Proto i nadále veškerá pomoc, která přijde na krizový fond BJB, bude směřována na podporu této země. Dáváme přednost podpoře formou drobných projektů, ke kterým se připojí místní členové sborů BJB a doporučí nám konkrétní potřeby v moři těch, které jsou na Ukrajině.  Naše pomoc tak může být cílená a adresná.

Bratrská jednota baptistů hradí veškeré provozní a osobní náklady spojené s pomocí Ukrajině ze svých vlastních prostředků a každá koruna věnovaná na náš krizový fond se tak dostane přímo do místa určení. Děkujeme v tom za vaši důvěru.

Číslo účtu BJB je 63112309/0800, VS krizového fondu pak 911857. V případě sborové sbírky uvádějte prosím SS číslo vašeho sboru.

Od roku 2024 se můžete registrovat na našich webových stránkách jako dárce a automaticky vám pak zašleme do konce ledna následujícího roku potvrzení o vašem daru. Registrovat se můžete zde

Zpět na hlavní stránku